Gazelle elektrische fiets

Gazelle Orange Plus Innergy XT Elektrische fiets

Voor ieder wat wils
Bij de Gazelle elektrische fietsen heeft u een ruime keuze uit verschillende modellen, van basis tot luxe, voor ritjes in de stad tot recreatieve tochten, van moederfiets tot de veiligste fiets van Nederland!

Het begint bij de keuze voor het frame. Gaat u voor een rustig en comfortabel rijgedrag? Dan zijn de Orange en Medeo modellen voor u een goede keuze. Dit frame heeft bovendien een extra lage instap op het damesmodel! De geometrie van het moderne frame van de Chamonix en Fuente modellen zorgt juist voor een direct stuurgedrag en sportieve rijeigenschappen.

In onze collectie bieden wij twee verschillende elektrische fietssystemen, elk met zijn eigen voordelen en rijgedrag. De Pure en Plus fietsen zijn uitgerust met een rotatiesensor die de trapondersteuning alleen inschakelt als u trapt. Het maakt niet uit hoe hard u trapt, de ondersteuning werkt altijd. Een simpele en robuuste techniek dus.

De Xtra en Excellent fietsen beschikken over een rotatiesensor én een trapkrachtsensor (Dual Sensor Technology). Deze laatste meet ook hoeveel kracht u zet bij het trappen. Naarmate u harder trapt, biedt de slimme sensor extra ondersteuning. En dat fietst nog natuurlijker en comfortabeler. In de tabel onderaan de pagina vindt u de belangrijkste kenmerken van de verschillende modellen.

Reactie toevoegen